Siden er

under

opbygning

Jesper Overgaard Nielsen den 19-06-2015

Kære alle omkring vores skole.

Der er fem dage til, eleverne går på sommerferie.

Derfor benytter jeg lejligheden til at takke alle for et skoleår, der har bragt meget nyt. Tak for med- og modspil.

Begge dele er med til at gøre en god skole bedre.

Fredag den 26. juni er den sidste dag i verdenshistorien med vores skole som Marienlystskolen.

Den 1. august bliver vi en tredjedel af den nye skole, som ind til videre hedder Frederikssund Nord.

Lærerne på matriklen er de samme, men der bliver to nye pædagogiske ledere til elever, forældre og medarbejderes rådighed: Ulrich Mehr og Morten Kristiansen.

10. klasse bor samme sted som nu, men er fremover organiseret under Ungdomsskolen. Deres ledelse og administration flytter ind hos os, da klubben overtager FUS.

Det er jo ellers i denne tid, skemaerne for næste skoleår plejer at komme.

Det er imidlertid ikke sikkert, de – skemaerne – når at ligge klar inden på fredag, som er skoleårets sidste.

Derfor opfordrer jeg til at holde øje med Intra/hjemmesiden/Skoleporten, hvor skemaerne ligger, så snart de er færdige.

Rigtig god ferie til alle.

Det bliver spændende at møde efter sommerferien den 10. august – bla. med 125 nye elever i 7. klasse.

De bedste hilsener

Jesper