Elevskabe

Skal du have et elevskab på skolen ?

Nyhed billede
Kære forældre og elever
Marienlystskolen kan nu, i samarbejde med Elevskab.dk, tilbyde eleverne fra 7.- 10. klasse at leje et personligt aflåseligt skab til div. ejendele.
• Mulighed for at opbevare MP3, mobilen mm. med også store ting som sportstaksen, styrthjelm osv. Skabsmål: ca. 40x45x40 cm

• Stikkontakt for opladning af computer, mobil etc.
• Lade de tunge bøger blive liggende på skolen.
• Undgå at miste de personlige ejendele.
• Gennesnitlig leje fra kr. 16,00 pr. måned
• Ingen depositum, oprettelse ell. andre udgifter.

Formålet er, at tilbyde eleverne en mulighed for at opbevare deres bøger, tøj, tasker og elektronisk udstyr, som ikke bliver brugt i undervisningen, på en sikker og forsvarlig måde samt at lette byrden for børnene mht. daglig transport af bøger. Ligeledes, at mindske risikoen for tyveri.
Booking og evt. spørgsmål administreres alt sammen via www.elevskab.dk.
Deadline for booking er søndag, d. 26. okt. 2014.
Elevskab.dk står for alt det praktiske i forbindelse med skabene, herunder opstilling og ved-ligeholdelse. Efter booking af et skab vil man modtage en bekræftende mail og efter opsætningen sidst i juni, endnu en mail med skabsnr., kodelås og alle øvrige praktiske oplysninger. Skabene bliver opstillet i den første uge i november.
Alle skabe har et 220V stikkontakt, så computere, mobiltelefoner osv. kan oplades i skabene.
Årslejen falder, hvis man booker for flere år – det koster således kun 192,- pr. år ved leje i 3 år, mod 290,- for et enkelt år.
Ved flytning til en anden afdeling, flytter man lejeaftalen til et skab der. Denne flytning er gratis,
såfremt den registreres inden sommerferien.
Vi håber, at I som forældre vil tage godt imod dette tilbud, som på mange måder vil kunne lette elevernes hverdag på skolen og nedbringe den daglig fragt af bøger mm. mellem skole og hjem.

God fornøjelse
  • 17-12-2014